Algemene voorwaarden

 

ALGEMENE VOORWAARDEN

 

Gebruik van Algemene voorwaarden:
Op alle verkoop en aanbiedingen, overeenkomsten en bestellingen van Hermans Home zijn onderstaande Algemene voorwaarden van toepassing! Bij plaatsen van een product accepteert u in dat u de toepasselijkheid van deze algemene voorwaarden automatisch aanvaardt. Als u toch na de bestelling van meening bent verandert kunt u een schriftelijk bericht sturen en na goedkeuring door Hermans Home kan worden geannuleerd. Deze Voorwaarden respecteren de rechten van de consument die voortvloeien uit de wet (of de verkoopovereenkomst).

 

Ophalen of bezorgen:
U kunt bij Hermans Home magazijn ophalen in Barendrecht. Wij raden altijd om tijdens het ophalen de meubels te controleren op kwalitieit, mogelijke gebreken en beschadigingen. Na afname van de meubels aanvaardt Hermans Home geen enkele aansprakelijkheid meer voor eventuele schade of dergelijke, door verkeerd gebruik of eigen toedoen, of tijdens laden, vervoeren of lossen van het afgenomen product.

 

Voorwaarden van bezorgen:
Al de producten die op voorraad zijn kan binnen 5 werkdagen worden bezorgd. Hermans Home bezorgd bij uw huisadres en de chauffeur zal de bestelde producten naast de busje aan u overhandigen. Bij omstandigheden zoals de busje niet voor uw huisnummer kan komen moet u voor verdere transport zelf voor zorgen! De chauffeur is niet verantwoordelijk en kan u niet helpen om de bestelde producten te dragen naar uw huis of woonkamer. Chauffeur kan helaas niet wachten op het uitpakken van de goederen voor inspectie of dergelijke en kan ook niet geweigerde producten terug retour nemen. Wij proberen onze kosten minimaal te behouden en dit geldt ook voor onze bezorgkosten!

 

Hermans Home zorgt ervoor dat u voor de bezorgdatum een e-mail krijgt welke dag dat uw producten zal bezorgd worden. U kunt ook altijd zelf een bezorg datum als voorkeur doorgeven tijdens het aanmaken van uw bestelling. Hou wel rekening dat wij niet altijd kunnen garanderen om te bezorgen door u aangegeven datum. U kunt ook uw bestelling doormailen en contant betaling bij de uitlevering wensen.

 

Productiefouten:
Indien er productiefouten aan de geleverde producten zijn, dient u dit uiterlijk binnen 24 uur te melden bij Hermans Home. U zorgt zelf voor het transport dat de gekochte producten bij onze showroom komt in Barendrecht. Wij kunnen helaas niet bij u langs komen om artikelen op te halen. Zodra de artikelen in onze showroom zijn zullen wij voor een gepaste oplossing zorgen.

 

Prijzen en betalingen
De vermelde prijzen voor de aangeboden producten en diensten zijn in Euro’s, inclusief btw.

 

Garantie voorwaarden:

Hermans Home geeft 2 jaar constructie garantie na uw aankoopdatum die vermeld staat op uw factuur. Mocht u in deze 2 jaar aanspraak willen maken op onze garantie service dan kunt u een bericht sturen via onze website bij contact gegevens. Als u voor de datum een aankoop heeft gemaakt bij Hermans Home kunt u geen aanspraak maken op de constructie garantie.

 

Het algemeen voorwaarden voor garantie bestaat als volgt:

Voor het behandelen van de garantie dient de koper altijd eerst contact te nemen met Hermans Home. De garantie strekt zich niet uit tot het vergoeden van schade aan personen en zaken, tengevolge van het defect raken, of welke kosten hieruit ook voor de koper mochten ontstaan.

Schade dat door van buitenkomende invloeden vallen niet onder de garantie voorwaarden. Hermans Home zal nooit aansprakelijk worden gesteld voor de volgende schade’s als het ontstaan van krimpnaden, verkleuringen en/of haarscheurtjes ontstaan door de inwerking van warmtebronnen zoals zon, verwarming, cv-leidingen en haarden maar ook bij verandering in het luchtvochtigheidspercentage of omgeving van het huis of woonkamer etc.

 

Klachten:

Klachten worden uitsluitend in behandeling genomen per mail waarbij voorzien is van een volledige en duidelijke omschrijving en foto’s die kunnen worden verzonden naar info@hermanshome.com . Na de ontvangst van uw producten dient u uiterlijk binnen 24 uur schriftelijk via email te melden. Als u de producten terug wilt retourneren of u heeft een klacht dan dient u na overleg in de originele verpaking zelf in onze showroom aan te leveren voor inspectie. Na uw klacht krijgt u van Hermans Home binnen 14 werkdagen een bericht over de status van uw product per mail. Na de reparatie dient u zelf terug op te halen! Zonder opdracht of contact met Hermans Home worden alle meubels geweigerd.

 

Aankoop bevalt niet:

Hermans Home kan binnen 48 uur het gekochte product terug nemen mits het in zijn originele verpakking is en niet is gebruikt. Hermans Home wilt zijn klanten de garantie geven dat al onze producten echt nieuw zijn en niet eerst is gebruikt door anderen. Dit is erg belangrijk voor ons en onze klanten. Het kan natuurlijk na de aankoop soms wel zijn dat het niet past in uw woonkamer of eetkamer, dan kan na overleg met Hermans Home het artikel nog geruild worden na contact genomen heeft binnen 48 uur. Zo kan Hermans Home onze klanten garanderen dat de producten niet zijn gebruikt!

 

Prijzen en kortingen:

Hermans Home is vrijblijvend en heeft het recht om de prijzen te wijzigen in het bijzonder wanneer dat op grond van (wettelijke) voorschriften noodzakelijk is.

 

Voorraad

Hermans Home heeft geen lange levertijden van producten en al de producten worden rechtstreeks vanuit de voorraad verkocht! Het kan voorkomen dat er door onze webshopsysteem vertaging komt en of andere omstandigheden van een of meerdere artikelen niet leverbaar zijn. Hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.Heeft u nog vragen ivm deze algemene voorwaarden zoals vragen, opmerkingen of klachten, neem dan contact per e-mail met onze klantenservice.

 

Hermans Home valt onder de concern van DESS B.V.

Bezoek adres: Hermanshome I Maxwellstraat 53 I 3316GP Dordrecht I +31 681 145 547 | info@hermanshome.com

KvK 76651061 I BTW NL860724864B01 I IBAN NL83 INGB 0006 0952 67 I BIC INGBNL2A