Home » Algemene voorwaarden

Algemene voorwaarden

Gebruik van Algemene voorwaarden:
Op alle verkoop en aanbiedingen, overeenkomsten en bestellingen van Hermans Home zijn onderstaande Algemene voorwaarden van toepassing! Bij het plaatsen van een bestelling accepteert u dat u de toepasselijkheid van deze algemene voorwaarden automatisch aanvaardt. Als u toch na de bestelling van mening bent veranderd kunt u een schriftelijk bericht sturen en na goedkeuring door Hermans Home kan het worden geannuleerd. Deze Voorwaarden respecteren de rechten van de consument die voortvloeien uit de wet (of de verkoopovereenkomst).
Ophalen of bezorgen:
U kunt bij Hermans Home magazijn producten afhalen in Dordrecht. Wij raden altijd om tijdens het ophalen de meubels te controleren op kwaliteit, mogelijke gebreken en beschadigingen. Na afname van de meubels aanvaardt Hermans Home geen enkele aansprakelijkheid meer voor eventuele schade of dergelijke, door verkeerd gebruik of eigen toedoen, of tijdens laden, vervoeren of lossen van het afgenomen product.
Voorwaarden van bezorgen:
Alle producten die op voorraad zijn kunnen binnen 5 werkdagen worden bezorgd. Hermans Home bezorgd bij uw huisadres en de chauffeur zal de bestelde producten naast het busje aan u overhandigen. Bij omstandigheden zoals een onverharde weg waardoor het busje niet voor uw huisdeur kan komen dient de klant voor verder transport zelf te zorgen. De chauffeur is niet verantwoordelijk en kan u helaas niet helpen om de bestelde producten te dragen naar uw huis of woonkamer. De chauffeur kan helaas niet wachten op het uitpakken van de goederen voor inspectie of dergelijke en kan ook niet geweigerde producten terug retour nemen. Wij proberen onze kosten minimaal te behouden en dit geldt ook voor onze bezorgkosten.
Bij grote producten zoals een bank of tafel, dient de klant met 2 personen aanwezig te zijn om het product aan te nemen. Deze producten zijn namelijk erg zwaar en de transporteur levert helaas niet naar binnen toe.
Hermans Home zorgt ervoor dat u voor het bezorg moment een e-mail krijgt met hierin het bericht op welke dag en tijd uw producten bezorgd worden. Het is mogelijk om per mail een voorkeur van levering door te geven, echter kunnen wij niet garanderen dat het daadwerkelijk op deze dag geleverd wordt. Wij proberen uiteraard wel rekening te houden met de voorkeurs dag. U kunt ook uw bestelling doormailen en contant betaling bij de uitlevering wensen.

Productiefouten:
Indien er productiefouten aan de geleverde producten zijn, dient u dit uiterlijk binnen 48 uur per mail te melden bij Hermans Home.
Wij zullen u daarna zo snel mogelijk beantwoorden met een gepaste oplossing.
Garantie voorwaarden:
Hermans Home geeft 1 jaar constructie garantie na uw aankoopdatum die vermeld staat op uw factuur. Mocht u in deze 1 jaar aanspraak willen maken op onze garantie service dan kunt u dit per mail melden.
De algemene voorwaarden voor garantie bestaat als volgt:
Voor het behandelen van de garantie dient de koper altijd eerst per mail contact op te nemen met Hermans Home. De garantie strekt zich niet uit tot het vergoeden van schade aan personen en zaken, ten gevolge van het defect raken, of welke kosten hieruit ook voor de koper mochten ontstaan.
Schade ontstaan door van buitenkomende invloeden vallen niet onder de garantie voorwaarden. Hermans Home zal nooit aansprakelijk worden gesteld voor de volgende schades als het ontstaan van krimpnaden, verkleuringen en/of haarscheurtjes ontstaan door de inwerking van warmtebronnen zoals zon, verwarming, cv-leidingen en haarden maar ook bij verandering in het luchtvochtigheidspercentage of omgeving van het huis of woonkamer etc.
Klachten:
Klachten worden uitsluitend in behandeling genomen per mail waarbij voorzien is van een volledige en duidelijke omschrijving en foto’s die kunnen worden verzonden naar info@hermanshome.com . Na ontvangst van uw producten dient u een klacht uiterlijk binnen 48 uur schriftelijk via email te melden. Na uw klacht krijgt u van Hermans Home binnen 14 werkdagen een bericht over de status van uw product per mail. Zonder opdracht of contact met Hermans Home worden alle meubels helaas geweigerd.
Aankoop bevalt niet:
Hermans Home accepteert een retour mits het in zijn originele verpakking zit en niet is gebruikt. Een retour of omruiling dient de klant binnen 48 uur per mail te melden. Hermans Home wilt zijn klanten de garantie geven dat al onze producten echt nieuw zijn en niet eerst zijn gebruikt door anderen. Dit is erg belangrijk voor ons en onze klanten. Het kan natuurlijk voorkomen dat na de aankoop het product toch niet past in uw woonkamer of eetkamer, dan kan na overleg met Hermans Home het artikel nog geruild of geretourneerd worden. Zo kan Hermans Home onze klanten garanderen dat de producten niet zijn gebruikt!

Voor het retourneren of omruilen van een product dient te klant het product zelf op ons adres terug te brengen.
De transportdienst kan eventueel naar het adres van de klant komen om het product op te halen voor retour of een omruiling, hier is een bedrag van €75 aan verbonden.

Prijzen en kortingen:
De vermelde prijzen voor de aangeboden producten en diensten zijn in Euro’s, inclusief btw.
Hermans Home bied helaas zowel online als in de winkel geen kortingen omdat er met vaste lage prijzen wordt gewerkt.
Hermans Home is vrijblijvend en heeft het recht om de prijzen te wijzigen in het bijzonder wanneer dat op grond van (wettelijke) voorschriften noodzakelijk is.
Voorraad
Hermans Home heeft geen lange levertijden van producten en alle producten worden rechtstreeks vanuit de voorraad verkocht! Het kan voorkomen dat er door ons webshopsysteem vertraging komt of door omstandigheden een of meerdere artikelen niet leverbaar zijn. Hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.
Productinformatie
Bij een velours stof is het bekend dat de kleur van het product tot 10% donkerder of lichter uit kan vallen dan op de foto. Dit komt omdat een velours stof mee veranderd met het lichtinval. Om er zeker van te zijn dat u de juiste kleur kiest kunt u uiteraard een kijkje nemen in onze showroom.
Bij 90% van onze eetkamerstoelen dient de klant de onderstellen zelf te monteren.

Heeft u nog vragen i.v.m. onze algemene voorwaarden of opmerkingen of klachten, neem dan contact per e-mail met onze klantenservice.
Hermans Home valt onder de concern van DESS B.V.
Bezoek adres: Hermanshome I Maxwellstraat 53 I 3316GP Dordrecht I +31 681 145 547 | info@hermanshome.com
KvK 76651061 I BTW NL860724864B01 I IBAN NL83 INGB 0006 0952 67